HomeNet OÜ on peamiselt Tallinnas tegutsev sideoperaator, kes pakub oma klientidele kaasagset, töökindlat ja kiiret internetiühendust. Meie sidevõrk on välja ehitatud paljudes Tallinna kortermajades, mille elanikel on võimalus internetiühenduse teenust ostes valida kolme suurima teenisepakkuja (Telia, Starman ja STV) asemel internetiteenus HomeNet’ilt, mis pakub pea kõiki kodutarbijaid rahuldavat kuni 100 Mbit kiirust internetiühendust pea poole soodsamalt kui suured konkurendid.

Klientidelt saadud positiivne tagasiside meie teenusele on meile parim tunnustus. Mitmed meie klientidest on seoses elukoha vahetusega soovinud ka uues elukohas meie teenuste kasutamist jätkata, kuid kahjuks oleme pidanud neile teatama, et kliendi uues elukohas ei ole meie sidevõrk veel valmis ning rajame selle esimesel võimalusel.

OMA MajaNet
● Meie ettevõte pakub interneti püsiühendust Harju ja Raplamaal, nii füüsilistele kui ka juriidilistele isikutele.
Internetiühenduse kiirus on kuni 100 Mbit/s. Liitumine on tasuta.

Missioon
● Me püüdleme avardada iga inimese võimalusi saada piirideta informatsiooni, kasutades kõiki telekomuniikatsiooni võimalusi.

Visioon
● Maailm, kus ligipääs Internetiga on lihtsam,
kättesaadavam ja odavam.

Korteriühistu liikmed on pöördunud HomeNet’i poole ning uurinud, kas HomeNet teenuse kasutamine on võimalik ka kortermajas, mida haldavat ühistut Teie juhite. Seni oleme pidanud vastama neile eitavalt, kuid käesolevaga pöördume Teie poole leidmaks võimalust teha HomeNet’i poolt pakutavad teenused soovi korral kättesaadavaks ka /aadress/ elavatele inimestele.

HomeNet on Teie nõusolekul valmis omal kulul ja majaelanike tavapärast elurütmi häirimata ehitama
välja Teie poolt valitsevasse majja sidevõrgu, millega elanikud saaksid soovi korral liituda. Tegemist oleks täiendava võimalusega valida endale sideoperaator, kelle teenuse hind on oluliselt soodsam kui suurtel teenusepakkujatel, kuid kvaliteet vähemalt sama.

Meil on aastatepikkune kogemus kortermajades sidevõrgu väljaehitamisel ning senine praktika näitab, et märkimisväärne osa inimestest, kellele täiendava võimalusena säästlik internetiteenus tehniliselt
kättesaadavaks tehakse, hakkab teenust ka kasutama.

Kiire elektroonilise side teenusepakkujate paljusust, konkurentsi antud valdkonnas ja lõpptarbijate valikuvõimalust toetavad ka Riigikogu poolt hiljuti vastu võetud ja jõustunud seadusemuudatused, mis
rõhutavad nimelt seda, et kiire andmeside teenuse kättesaadavus ja lõpptarbija valikuvõimalused teenusepakkujate vahel on riigi prioriteet ja initsiatiiv.

Eeltoodust lähtuvalt teeb HomeNet KÜ-le ettepaneku sõlmida koostöö ja teenindusleping, mille kohaselt saab HomeNet võimaluse ehitada välja kiire internetiühendusevalmidus ka Teie kortermajas.

Korteriühistule ega majaelanikele sellega mingeid kulutusi ei kaasne ning HomeNet hüvitab ühistule kõik kulutused, mis on vajalikud sidevõrgu töös hoidmiseks ja hooldamiseks. Meie poolt ehitatav sidevõrk vastab kõikidele nõuetele ja on igati ohutu, turvaline ning töökindel.

HomeNet OÜ
www.homenet.ee

homenet@majanet.ee

Tel. (+372) 50 78 221